PROCESS MINING

Minit Dashboards

MINIT DASHBOARDS

Visualiseer de key findings vanuit complexe data met de meest powerfull dashboards. Minit Dashboards is de oplossing voor continuous monitoring en continuous improvement; gevisualiseerde process mining resultaten worden gecombineerd met interactieve dashboards in een op Qlik gebouwde webomgeving. Hiermee worden de resultaten vanuit de procesanalyses toegankelijk en inzichtelijk voor een breed publiek en kan de actuele status online en continu worden gemonitord.

Wil je te weten komen of Minit Dashboards (onderdeel van het Minit process mining) voor jou de juiste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en stel jouw vragen aan één van onze process mining experts!

"Actionable process insights at a glance for everyone."

minit-dashboards1-screen

Inzicht voor iedereen

Met Minit Dashboards visualiseer je de belangrijkste bevindingen uit de procesanalyses en controleer je de voortgang van procesveranderingsinitiatieven. Verbeter en versnel reacties op de ontwikkelingen binnen jouw bedrijf op het moment dat deze zich voordoen.

Minit Dashboards biedt waarde aan alle niveaus binnen een bedrijf. Het leid je naar een beter inzicht in het proces, meer informatiegestuurde beslissingen, het blootleggen van moeilijk te ontdekken fouten en verborgen relaties binnen complexe datasets.

Continuous monitoring

Minit Dashboards geeft jou de mogelijkheid om de resultaten van de procesanalyses uit Minit Analyst te publiceren, online te bekijken en de actuele stand van zaken continu te monitoren. Het is mogelijk interactieve dashboards te maken met ingebouwde drill-down en filtermogelijkheden, inclusief de process map en varianten, of zelfs meerdere processen te vergelijken om de voor-/nasituatie te demonstreren.

minit-dashboards3-screen
Process mining dashboard

Visualisaties: deel eenvoudig te begrijpen weergaven van elk proces binnen jouw organisatie, door grafieken, statistieken, procesvarianten en de process map te combineren in een dashboard.

Selecties: klik als dashboardgebruiker op wat je interessant vindt en Minit Dashboards past zich hierop aan. Op die manier kun je je richten op een specifiek probleem of specifieke kans.

Responsief: maak en gebruik eenvoudig Minit Dashboards op elk apparaat met de gebruiksvriendelijke drag & drop methode.

Presentaties: geen statische slides meer - drill down in de openstaande slide met de weergave van het dashboard en gebruik de kracht van de interactie om ad-hoc vragen van belanghebbenden te beantwoorden.

Storytelling: combineer analytics en visuals om observaties van A tot Z toe te lichten, evenals een tijdslijn in slides waarop alle inzichten en ideeën worden weergegeven.

WAAROM KIEZEN VOOR MINIT DASHBOARDS?

stap 1

Strategisch niveau: inzicht in zowel alerts, KPI's, doelstellingen als de realiteit gevisualiseerd in dashboards, maar zonder de noodzaak om diep in de analyse te duiken.

stap 2

Tactisch niveau: Inzicht in de voortgang van de gestelde resultaten door het monitoren van KPI's, terwijl het ook de belanghebbenden ondersteunt in hun besluitvorming.

stap 3

Operationeel niveau: benadruk belangrijke proceselementen en creëren overtuigende data stories en inzichten waarop je het publiek wilt laten focussen.

step4-logo

Qlik's Cognitive engine: maak gebruik van 'augmented intelligence-powered' en contextbewuste suggesties om eenvoudig dashboards te creëren en te verbeteren.

step5-logo

Minit Dashboards geeft je near-realtime inzicht wat er in jouw organisatie gebeurt, om zo kansen te grijpen en ongewenste procesresultaten te beperken.

Scroll naar top