Precisely Business Analytics

Data360®
Analyze

DATA360® ANALYZE

Data360® Analyze is ideaal voor professionals die willen investeren in een duurzame oplossing. Hiermee heeft de business analist of data-analist binnen jouw organisatie een tool in handen waarmee overzichtelijk data-analysevraagstukken kunnen worden uitgewerkt en stakeholders mee kunnen worden genomen door de gekozen aanpak. 

Data360® Analyze combineert data-integratie en data-analyse in één oplossing, waardoor je snel tot waardevolle inzichten kunt gekomen, zonder compromis! Wil je te weten komen of Data360® Analyze voor jou de juiste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en stel jouw vragen aan één van onze Data360® Analyze experts!

  • Krijg snel inzicht in complexe data door middel van deze krachtige analysetool van Infogix

  • Analyseer gecontroleerd complexe datasets met miljoenen regels

  • Visualiseert de gehele analyseflow; van het inlezen van bestanden, tot het prepareren, analyseren en rapporteren van resultaten

  • Neem stakeholders mee door een analyseflow met Data360® Analyze

Data360 Analyze
youtube-video-thumbnail

Data360® Analyze

Discover your data 
Een goed begrip van de data binnen je organisatie schept licht op de diversiteit van databronnen, ontbrekende data, randwaarden en uitzonderingen op business rules in data logica. 

Versnel het ontdekken, valideren, voorbereiden, transformeren en samenbrengen van data over de hele organisatie en lever betrouwbare, relevante en accurate informatie middels data-analyse. 

Vermeng verschillende soorten databronnen
Onttrek en breng data samen uit bijna elke willekeurige bron waaronder: databases, cloud applicaties, bestanden en enterprise systemen. 

Categoriseer, inspecteer en verfijn data
Verken en visualiseer de distributie van jouw data. Identificeer ontbrekende of overmaat aan data, en sorteer en filter relevante data. 

Parallelle uitvoering 
Ervaar de ongeëvenaarde verwerkingssnelheid van het platform door het parallel verwerken van analyses en verbeter hiermee de efficiency op significante wijze. 

Schaalbare data-analyse 
Inspecteer een deel van de data op elke punt in de analyse om uitkomsten te valideren. Identificeer uitval en uitzonderingen, en versterk het vertrouwen in de analytische routine. 

VOOR WIE?

Data360® Analyze maakt het eenvoudig voor business en data-analisten om data uit ieder gewenst systeem te halen, samen te voegen, te analyseren en vervolgens de resultaten te exporteren naar bijvoorbeeld Tableau, PowerBI of Qlik. 

Wil je te weten komen of Data360® Analyze voor jou de juiste oplossing is? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over de mogelijkheden, een gratis basislicentie, een offerte of een andere vraag!

Data360 Analyze
Scroll naar boven