ACADEMY

Trainingen & Workshops

Onze trainingen

Sinds jaar en dag verzorgen wij vanuit de Academy training en begeleiding. We doen dit door middel van zogenaamde classroomtrainingen en door trainingen op maat. Deze laatste op specifiek verzoek van de opdrachtgever. Onze opdrachtgevers zijn financiële afdelingen, riskmanagersinternal auditors en compliance managers. Daarnaast trainen wij veel accountantskantoren.

Maatwerktrainingen worden vaak gecombineerd met training-on-the-job: begeleiding van de deelnemers voor een periode van een paar weken. Belangrijk, alle trainingen verzorgen we vanuit de gedachte ‘learn & apply’: het met ondersteuning direct toepassen van het geleerde aansluitend op de training zorgt ervoor dat de opgedane kennis blijvende kennis wordt.  

 • Tijdens de coronapandemie bieden wij onze trainingen zoveel mogelijk remote aan

 • Wij bieden trainingen aan voor zowel beginners als gevorderden

 • Classroom trainingen in: Rotterdam, Halfweg (Amsterdam), Eindhoven en Zellik (Brussel)

 • Wij verzorgen zowel classroom als incompany trainingen

 • Coney Solutions verzorgt ook workshops en colleges voor het HBO en universiteiten

Wat bieden wij op hoofdlijn?

 • Onze werkwijze gaat uit van leren met begeleiding. Onze trainers zijn direct en inhoudelijk betrokken bij de deelnemers en richten zich specifiek op de werkzaamheden/behoeften waarin zij werkzaam zijn.  
 • Wij bieden analytic tools trainingen waarin toolskennis wordt gecombineerd met de mindset die verwacht wordt van de data-analist en een visie van de organisatie op control en compliance. Deze kennis wordt aan de deelnemers overgedragen in interactieve sessies.
 • Wij kunnen een remote werkomgeving aanbieden waarin de software beschikbaar kan worden gesteld voor de duur van de training. Dit is bedoeld voor hen die niet in staat zijn gebruik te maken van de online werkomgeving van de werkgever danwel voor organisaties die een verlichting willen van hun eigen remote werkomgeving. Deze omgeving zou langer kunnen worden gebruikt indien een zogenaamde training-on-the-job daarom vraagt.

Hoe bieden wij de trainingen aan?

 • Door de huidige pandemie is een deel van de mensen onthand als het gaat om hun werklocatie. Onze trainingen kunnen ook volledig online worden gevolgd. We bieden van een mix van online faciliteiten:  
 • Introductie / kick off workshops via Teams, Gotomeeting of een andere faciliteit; voor zover vanaf de thuiscomputer wordt gewerkt kun je gebruik maken van deze cloudoplossingen. Natuurlijk kunnen we ook werken met een oplossing waaraan jouw organisatie de voorkeur geeft;  
 • Online trainingsmateriaal volgen via de browser;  
 • Online cases en opdrachten uitvoeren via virtuele werkstations (via Azure of AWS) danwel regulier op jouw eigen omgeving;  
 • Feedback sessies gericht op beklijven van het materiaal en presenteren van resultaten;  
 • Desgewenst coaching sessies, online gericht op begeleiden van een aantal opdrachten die de deelnemers zelf gaan uitvoeren. Dit kan begeleiding zijn op anonieme trainingsdata waarin wij meekijken. Dit kan ook begeleiding zijn gericht op de aanpak van cases die de deelnemers intern uitvoeren zonder dat wij de data zien.  
academy-imac
processmining

Welke trainingen bieden wij aan?

We kunnen deze training aanbieden voor de volgende oplossingen:  

Daarnaast bieden wij trainingen aan die gericht zijn op een Assurance & Monitoring mindset:

 • Data-Analyse & Process Mining - Leer en ervaar tijdens deze eendaagse workshop de mogelijkheden om met data-analyse en process mining aan de slag te gaan op het gebied van interne beheersing, risico management, assurance en process improvement;
 • Procesinzichten voor Finance en Operational Excellence - Procesinzichten vormen een sleutel voor het realiseren van verbeteringen voor Finance en Operational Excellence. Leer en ervaar tijdens deze eendaagse workshop de mogelijkheden om met process mining aan de slag te gaan op het gebied van Finance en Operational Excellence. 

Wij hebben een nieuw merk gelanceerd gericht op data-driven GRC. We combineren control monitoring met process mining voor doorlopend inzicht in control en compliance. We zien je graag op conify.nl voor meer informatie over onze training rond HighBond GRC en ACL Robotics (voorheen ACL Analytics) van Diligent.

Welke andere topics zijn relevant?

 • Voor specifieke opdrachtgevers inventariseren we wat deelnemers nodig hebben zodat specifieke teams ook op basis van hun behoeftes getraind worden. Specifieke behoeftes kunnen zijn beginners of advanced niveau, scripting, automatiseren, functies maar ook juist een specifiek bedrijfsproces zoals inkopen, verkopen of orderafhandeling. Deze inventarisatie kan onderdeel zijn van het programma indien de opdrachtgever dit niet vooraf wenst te bepalen;  
 • In aansluiting op het voorgaande punt kunnen we ons richten op cursusblokken voor deelnemers die een gelijk kennisniveau hebben en die we echt inhoudelijk begeleiden op basis van hun behoefte;  
 • Indien gewenst kunnen wij na afloop van trainingsperiodes een of meerder keren per dag een vragenuur instellen. Wij zijn dan beschikbaar om zeer gericht vragen te kunnen beantwoorden.  
Scroll naar boven