SERVICES

Advanced Analytics

ONZE SERVICES

Ieder bedrijf genereert data. Onze ervaren data-analisten en process mining specialisten ondersteunen jou graag bij de implementatie van een van onze tools of met analyses om jouw data om te zetten in waardevolle inzichten! Of het hierbij nu gaat om (advanced) analytics of process excellence, wij helpen je graag verder!

Op hoofdlijn bieden wij de volgende diensten aan:

  • Implementatie ondersteuning voor data-analyse en process mining
  • Ondersteuning op het vlak van data-analyse, denk aan datamigratie, datakwaliteit alsook ondersteuning gericht op meer inzicht in de uitvoering van jouw processen middels process mining

Natuurlijk kunnen we ons voorstellen dat je het landschap van data-analyse, process mining en visualisatie wat beter wilt begrijpen zodat je doelgericht ondersteuning kunt vragen. We verzorgen graag een workshop waarin we samen aan de slag gaan om juist op dit vlak onze kennis te delen.

  • Wij hebben een flexibel, ervaren data-analyseteam dat goed kan samenwerken met jouw professionals om hun doelen te bereiken

  • Wij werken met software die onze analyses versnellen, bijvoorbeeld door visuele weergaves

  • Wij bieden software-oplossingen die geen extra last creëren in jouw bestaande IT-landschap

  • Betrokkenheid, openheid, kennisdeling, eenvoud en innovatie zijn kernwoorden bij onze diensten

Dashboard 5.3

IMPLEMENTATIE ONDERSTEUNING

Wanneer je een van de door ons verkochte tools hebt aangeschaft wil je daar natuurlijk snel en op efficiënt wijze mee aan de slag. Wij ondersteunen je graag bij het installeren en in gebruik nemen van de software. Zo zorgen we samen voor een vliegende start binnen jouw organisatie. Zoals men zegt: "Een goed begin is het halve werk."

Wij bieden o.a. voor de volgende softwareoplossingen implementatie ondersteuning:

CONSULTANCY

Wij bieden consultancy aan op diverse gebieden en op diverse manieren, afhankelijk van de behoefte van de opdrachtgever.

Advanced Analytics ondersteuning richt zich op onze inzet bij complexe datatrajecten. Denk bijvoorbeeld aan controles tijdens of na datamigraties met gebruik van Data360® Analyze of ondersteuning bij integriteitsonderzoeken met behulp van Python. Onze zeer ervaren data-analisten werken aan de hand van onze standaard projectaanpak en passen hierbij onze op jarenlange ervaring gebaseerde best practices direct toe.

Onze Process Mining ondersteuning vindt vaak plaats op het vlak van process compliance; komt de werkelijke uitvoering van het proces overeen met de procesbeschrijving, worden bepaalde controls (altijd) uitgevoerd en wordt bijvoorbeeld de functiescheiding niet doorbroken. Maar ook op het vlak van procesverbeteringen kunnen wij opdrachtgevers uitstekend ondersteunen. Waar in het proces zitten bottlenecks of rework. We identificeren mogelijke verbeterpunten, maar ook eventuele kansen voor de inzet van RPA.

"At Shurgard, we knew that the teams core competency is combining audit with data. We learned they quickly implement an efficient tool that facilitates data validation critical for us before going live in various countries. We were really happy with the commitment and involvement."

Benoit Bohy

Project office manager, Shurgard

Use cases

Klik op een van de use cases hieronder om meer te lezen over hoe wij jou en jouw team zouden kunnen ondersteunen door middel van data-analyse, process mining of data-driven GRC op dat specifieke gebied. Staat het onderwerp waarover jij eens met ons zou willen sparren over een data-driven aanpak hier niet tussen, neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek! Dat kan efficiënt via bijvoorbeeld Teams, Zoom of GoToMeeting als face-2-face niet mogelijk is.

alex-litvin-MAYsdoYpGuk-unsplash (1)

Audit Management

Minit

Control Monitoring met Process Mining

Control and Risk Monitoring

Control & Risk Monitoring

pexels-photoscom-93398

Migration Analytics

Process verbeteren

Procesverbetering met Process Mining

pexels-pixabay-326410

Transfer Pricing Analytics

Een selectie van onze opdrachtgevers

home-graphic
Scroll naar boven