Services

Implementatie ondersteuning

IMPLEMENTATIE ONDERSTEUNING

Wanneer je een van de door ons verkochte tools hebt aangeschaft wil je daar natuurlijk snel en op efficiënt wijze mee aan de slag. Wij ondersteunen je graag bij het installeren en in gebruik nemen van de software. Zo zorgen we samen voor een vliegende start binnen jouw organisatie. Zoals men zegt: "Een goed begin is het halve werk."

Wij bieden o.a. voor de volgende softwareoplossingen implementatie ondersteuning: Data360® Analyze van Precisely en Process mining van Minit.

Wij hebben een nieuw merk gelanceerd gericht op data-driven GRC. We combineren control monitoring met process mining voor doorlopend inzicht in control en compliance. We zien je graag op conify.nl voor meer informatie over onze implementatie ondersteuning bij HighBond van Diligent.

  • Jouw team door onze implementatie ondersteuning snel aan de slag!

  • Laat onze experts de knelpunten tijdens een implementatie ondervangen

  • Einddoel is zelfvoorzienend in gebruik en toepassing van de software te zijn

nick-morrison-FHnnjk1Yj7Y-unsplash

Data360® Analyze

Met Data360® Analyze van Precisely heeft de business analist of data-analist binnen jouw organisatie een tool in handen waarmee overzichtelijk data-analysevraagstukken kunnen worden uitgewerkt en stakeholders mee kunnen worden genomen door de gekozen aanpak. Data360®Analyze is beschikbaar in een desktop en server variant. Ook een gratis basislicentie voor de desktop behoort tot de mogelijkheden. Onze implementatiespecialisten denken graag met je mee over welke optie het best bij jouw organisatie en wensen past. Ons doel is altijd om jou te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van deze krachtige visuele data-analyse software. 

Minit Process mining

Minit process mining bestaat uit Minit Analyst en Minit Dashboards. Minit Analyst bevat alle functionaliteit op het gebied van process mining. Minit Dashboards maakt process miningresultaten toegankelijk en inzichtelijk voor een breed publiek. Voor beide componenten zijn diverse mogelijkheden beschikbaar: van stand-alone tot server, van on-premise tot in de cloud. Onze implementatiespecialisten denken graag met je mee over welke optie het best bij jouw organisatie en wensen past. Ons doel is altijd om de klant te voorzien van een volledig functioneel systeem en de relevante training om in de toekomst zelfvoorzienend te zijn bij het gebruik en de toepassing van de Minit process mining software. 

minit-macbook-1
Scroll naar top