Coney Solutions

Hoe wij graag werken

HOE WIJ GRAAG WERKEN

We zijn in de basis geen lange termijn detacheerder, het is onze ambitie om voor of met een opdrachtgever data-driven analyses op te zetten. We delen onze kennis zodat de opdrachtgever na onze inzet zelf op continue basis inzicht heeft en met de resultaten van de analyses aan de slag kan. Natuurlijk ondersteunen we indien nodig graag bij een vervolgvraag!

We werken vanuit ons eigen DNA, met enthousiaste collega's die intensief intern zijn opgeleid, voorzien van de nieuwste data-driven technologie. Binnen het Coney Solutionsteam beschikken we over kennis van data-analyse, process mining en data-driven GRC.

minit-macbook-1

SAMENWERKING

Insourcing
In onze eigen omgeving gebruiken we de nieuwste data-analyse, process mining en GRC software en hebben we beveiligde cliëntomgevingen ingericht.

Wij kunnen onze opdrachtgevers ontzorgen bij het traject van data ontsluiting, data validatie, data wrangling (preparations), het bouwen van analysescripts, visualisaties en uiteraard relevante rapportages. Dit laatste kan bijvoorbeeld via een PowerBI Dashboard of we sluiten aan op gewenste rapportageformat van onze opdrachtgever.

Co-sourcing
Er zijn ook opdrachtgevers die graag zien dat wij binnen lopende projecten, op klantlocatie, met inzet van Coney Solutionsspecialisten, flexibele ondersteuning bieden.

Voor ons team is dit geen enkel probleem, één dag in de week, in de maand, of meerdere dagen, wij passen ons aan en worden snel onderdeel van het team van onze opdrachtgevers. We brengen onze kennis mee, we kunnen onze tools meenemen of gebruiken de oplossingen van onze opdrachtgevers. 

Scroll naar boven