Services

Migration Analytics

MIGRATION ANALYTICS

Wanneer een bedrijf geconfronteerd wordt met een overname, reorganisatie of upgrade naar een nieuw systeem, is het erg belangrijk dat alle data succesvol gemigreerd wordt. Migration Analytics helpt met het volledig en juist overzetten van alle bedrijfsdata.

De afgelopen jaren heeft Coney Solutions veel ervaring opgedaan met het ondersteunen van migraties van (grote) systemen. Migratie van een eenvoudig systeem is recht-toe-recht-aan. Maar de verhuizing van een keten van activiteiten in jouw proces is complexer. Zeker wanneer delen van het proces nog enige maanden van de oude omgeving gebruik blijven maken, terwijl de nieuwe functionaliteit al wordt uitgerold. Een eenmalige controle op de migratie gaat dan vaak samen met een wekelijkse of dagelijkse reconciliatie of synchronisatie. Met alle eisen die gesteld kunnen worden aan de betrouwbaarheid van jouw operationele systemen.

Meer weten over onze aanpak? Kijk verder op deze pagina!

  • Visueel inzicht in de stappen die gezet worden om jouw migratie te controleren

  • Zorgeloos migreren van bestaande data naar een nieuwe omgeving vereist controle

  • Als onderdeel van de migratie wordt nauwkeurig gecontroleerd of alle data succesvol is overgezet naar het nieuwe systeem

  • Precies weten waar je aan toe bent door de overdracht van een werkplan alvorens de migratie wordt uitgevoerd

  • Zonder tussenstappen jouw SAP ERP- of Salesforce data analyseren gericht op de belangrijkste risico's in jouw migratie

Werkwijze

stap 1

Intake

Samen stellen wij een werkplan op voor het gehele project. In dit werkplan staat onder andere een inschatting van het aantal uren en een gedetailleerde planning met milestones en deadlines.

stap 2

Migratie

Nadat het werkplan is goedgekeurd gaan onze data-analisten aan de slag met het migreren van alle data naar de nieuwe omgeving. Wij houden je tijdens de migratie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

stap 3

Reconciliatie

Nadat de migratie is voltooid, controleren wij of alle data succesvol is overgezet naar het nieuwe systeem. Vervolgens evalueren wij samen met jou het gehele project.

migration analytics

Voor wie is Migration Analytics?

Migration Analytics is geschikt voor bedrijven die om welke reden dan ook gaan veranderen van systeem. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het migreren van alle bedrijfsdata vanuit legacy-systemen naar een SAP of Oracle ERP-systeem.

Neem voor meer informatie of eventuele vragen contact met ons op, dan kunnen we jouw specifieke situatie zo snel mogelijk doorspreken.

Scroll naar boven