PROCESS MINING

Process Control Monitoring

CONTROL MONITORING

Met process mining maak je op betrouwbare wijze het werkelijke verloop van een bedrijfsproces inzichtelijk op basis van data. Door middel van process mining visualiseer je onder andere hoe transacties door processen lopen, wat doorlooptijden van verschillende processtappen zijn en welke medewerkers betrokken zijn bij de uitvoering van een processtap. Hierdoor kan niet alleen worden vastgesteld wat het meest voorkomende procesverloop is, ook afwijkingen ten opzichte van het gewenste procesverloop kunnen eenvoudig inzichtelijk worden gemaakt. 

De combinatie van krachtige process mining software en onze ervaren analisten helpt organisaties het werkelijke verloop van hun bedrijfsprocessen in beeld te brengen, risico's en kansen te signaleren en waar nodig het proces te optimaliseren.

  • Door visualisatie van jouw procesflow direct inzichtelijk wat er gebeurt

  • De werking van bedrijfsprocessen vergelijken met het ideale proces om rework en bypasses te identificeren

  • Coney Solutions heeft al ruim 10 jaar ervaring met process mining

Wij hebben een nieuw merk gelanceerd gericht op data-driven GRC. We combineren control monitoring met process mining voor doorlopend inzicht in control en compliance. We zien je graag op conify.nl voor meer informatie over onze Services rond Control Monitoring met process mining.
Scroll naar boven