Precisely Trust ’22 Data Integrity Summit

Op 21 en 22 juni 2022 organiseert Precisely ‘Trust ’22 Data Integrity Summit’.

Precisely’s jaarlijkse Data Integrity Summit staat voor de deur. Hierin delen zij de laatste ideeën en productinnovaties op het gebied van data-integriteit met de data leaders van vandaag over de hele wereld.

Kom virtueel naar Trust ’22 op 21 en 22 juni en ontdek waarom betrouwbare data met nauwkeurigheid, consistentie en context de sleutel is tot het behalen van kritieke bedrijfsdoelstellingen – en het tegelijkertijd ontsluiten van nieuwe kansen. Het event bevat onder andere:

  • Keynotes: Leer over trending onderwerpen ten aanzien van data integriteit en zie wat nieuw is in de data integriteitportfolio van Precisely!
  • Customer perspectives: Hoor ervaringen van bedrijven uit verschillende sectoren die Precisely’s oplossingen gebruiken om krachtige, datagedreven beslissingen te nemen en laat je inspireren om je eigen transformatie te starten.
  • Breakouts & Demos: Neem deel aan break-outsessies over data integriteit, IT-werkzaamheden en -beveiliging, customer experience, interactieve panels en demo’s.

Voor iedereen die niet in staat is om deel te nemen zullen de sessies beschikbaar zijn om te bekijken na het live-evenement.

Kijk voor meer informatie over en mogelijkheden om in te schrijven voor Precisely’s Trust ’22 Data Integrity Summit op: Home | Trust ’22 (precisely.com)

Meer weten over Data360 Analyze? Data360® Analyze combineert data-integratie en data-analyse in één oplossing, waardoor je snel tot waardevolle inzichten kunt gekomen, Lees meer op: Precisely Business Analytics – Coney Solutions

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
0 Shares
Share
Tweet
Share