GRC

RiskBond
van Diligent

RISKBOND

RiskBond vereenvoudigt de activiteiten op het vlak van risk management en stelt het centraal in één geïntegreerd platform voor het end-to-end risk management proces. In tegenstelling tot spreadsheets of uiteenlopende andere oplossingen plaatst RiskBond risico's in de context van de strategische doelen van een organisatie. Dit helpt iedereen zich te concentreren op wat het belangrijkste is, minimaliseert de kans op duplicatie van risico's en stelt je in de gelegenheid makkelijk rapportages te creëeren. 

Het gebruik van RiskBond vermindert subjectiviteit door risico-indicatoren naadloos te integreren in het (assessment) proces. Bovendien helpt het verspreide teams bij het identificeren van risico's en het samenvoegen van risk assessments door middel van workshops op afstand. Dit zorgt voor de betrokkenheid van de teams in de jouw organisatie. De krachtige maar eenvoudig te gebruiken interface helpt hierbij. Als gevolg hiervan wordt minder tijd besteed aan administratieve taken en meer tijd aan het doorvoeren van veranderingen.

"Integrated risk management software that identifies, assess, responds to and monitors your enterprise risks."

Wij hebben een nieuw merk gelanceerd gericht op data-driven GRC. We combineren control monitoring met process mining voor doorlopend inzicht in control en compliance. We zien je graag op conify.nl voor meer informatie over RiskBond.
Scroll naar boven