Werken bij Coney Solutions

Vacatures

VACATURE: GRC Consultant

Voor de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een gedreven Governance, Risk en Compliance (GRC) specialist.

Jouw rol

HighBond is het GRC platform van Galvanize. Galvanize is door Gartner genoemd als LEADER in het Magic Quadrant. Forrester heeft Galvanize eveneens genoemd als LEADER voor GRC in ‘the Forrester Wave’. Met jouw kennis op het vlak van Governance, Risk en Compliance bouw je mee aan de positie van Galvanize in de Benelux-markt.

Je wordt ingezet bij het demonstreren en implementeren van HighBond. Het HighBond platform is innovatief, toonaangevend en het enige werkelijk data-driven GRC-platform op dit moment. Jij treedt op als de subject matter expert tijdens sales demo’s aan potentiële klanten en bij implementaties om ervoor te zorgen dat klanten de volledige waarde van de oplossing kunnen uitnutten. Het lukt jou om klanten in alle fasen van het project te begrijpen, adviseren en hen te helpen het project tot een goed einde te brengen.

Wij hebben een nieuw merk gelanceerd gericht op data-driven GRC. We combineren control monitoring met process mining voor doorlopend inzicht in control en compliance. We zien je graag op conify.nl voor meer informatie over deze vacature.
Scroll naar boven