Minit Leader & Star Performer in PEAK Matrix 2021

Deze zomer werd Minit uitgeroepen tot Leader & Star Performer in de 2021 Everest Group PEAK Matrix Report voor Process Mining.

De gebieden die door Everest Group werden beoordeeld voor elk van de Process Mining-leveranciers waren onder meer marktadoptie, portfoliomix, geleverde waarde, visie en strategie, procesinrichting & -integratie, procesintelligentie, implementatie & ondersteuning, en het commerciële model van de leverancier.

De sterke punten van Minit als leider volgens de PEAK Matrix-beoordeling

  • Sterke jaarlijkse groei in Process Mining omzet en klantenbestand in 2020
  • Een plaats in de top 5 van leveranciers in de belangrijkste regio’s, waaronder Europa, Noord-Amerika, Latijns-Amerika en MEA
  • Een plaats in de top leveranciers (door marktaandeel) in de belangrijkste verticals
  • Aanzienlijke verbetering van klanttevredenheidsscore
  • Verbeterde mogelijkheden voor het ontdekken van processen
  • Verbeterde mogelijkheden voor procesmonitoring door het creëren van aangepaste dashboards en KPI’s/statistieken te vereenvoudigen
  • Opbouw van een online gebruikersgemeenschap/ondersteuningsforum en uitbreiding van het ecosysteem van serviceproviderpartners

Wat is de PEAK Matrix?

De Everest Group PEAK Matrix biedt een objectieve, datagestuurde beoordeling van service- en technologieleveranciers op basis van hun algehele capaciteiten en marktimpact op verschillende wereldwijde dienstenmarkten, waarbij zij in drie categorieën worden ingedeeld: Leaders, Major Contenders en Aspirants.

Over Minit

Als toonaangevend leverancier van process mining stelt Minit bedrijven in staat hun bedrijfsvoering naadloos te laten verlopen door kansen bloot te leggen voor een hogere operationele efficiëntie.

Onder andere de klantgerichte aanpak en de flexibele implementatie van oplossingen stellen zowel procesdeskundigen als stakeholders vanuit de business in staat om snel inzicht te krijgen in hun processen en vanaf dag één datagestuurde verbeteringen door te voeren. Klanten claimen dat de bekroonde oplossing van Minit met functies zoals op AI-gebaseerde Root Cause Analysis, Simulations of Hierarchical Process Mining voor hen van cruciaal belang zijn om een concurrentievoordeel op de markt te behalen.

Meer informatie over Minit vind je op: Minit Process Mining – Coney Solutions

Het hele Peak Matrix rapport lezen? Vraag hem aan bij Minit: Everest Group PEAK Matrix® for Process Mining 2021Report (minit.io)

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share