Nieuwe workshop: Procesinzichten voor Finance en Operational Excellence

In de tweede helft van 2020 biedt Coney weer een breed scala aan classroom trainingen aan op het gebied van data-analyse, process mining, GRC en data-visualisatie. Wij  hebben een nieuwe workshop toegevoegd aan ons programma. De workshop ‘Procesinzichten voor Finance en Operational Excellence’ richt zich op de mogelijkheden die process mining biedt voor onder andere controllers, finance en business managers. Procesinzichten vormen een sleutel voor het realiseren van verbeteringen voor Finance en Operational Excellence, denk aan het identificeren van bottlenecks en rework. Leer en ervaar tijdens deze eendaagse workshop de mogelijkheden om met process mining aan de slag te gaan op het gebied van Finance en Operational Excellence.
 
We bieden deze workshop zoals in classroom als incompany vorm aan. Meer weten? Klik hier.
 
Ben je op zoek naar een maatwerktraining of training-on-the-job? Ook daar denken wij graag over mee. Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
0 Shares
Share
Tweet
Share