Nieuwsbrief oktober 2020

Coney Solutions nieuwsbrief oktober 2020

De Coney Solutions nieuwsbrief van oktober 2020.

ACADEMY ONLINE

De afgelopen maanden hebben wij al onze trainingen met succes online verzorgd. Dit hebben we gedaan voor professionals in het kader van opdrachten en voor studenten als onderdeel van hun accountancy- of IT-auditopleiding. We zijn trots op het vertrouwen dat opdrachtgevers en universiteiten ons hierin gegeven hebben. Gezien de huidige ontwikkelingen rond het coronavirus hebben wij besloten ook onze komende classroom trainingen en workshops online aan te bieden.


ADVANCED ANALYTICS INFOGIX ICON 2020

Infogix organiseert haar jaarlijkse gratis event ICON 2020 voor klanten en geïnteresseerden! Uiteraard dit keer geheel online. En wel verdeeld over twee weken, van 6 tot en met 8 oktober en van 13 tot en met 15 oktober. Iedere dag wordt kennis gedeeld vanaf 3 uur ’s middags tot 8 uur ’s avonds. Daarmee is het een ideale gelegenheid voor jou op de jouw beschikbare momenten meer te weten te komen over de visuele manier waarop je analyses kunt maken. Keywords zijn data catalog, data quality en business-ready data.

Klik voor informatie en registrerenDOWNLOAD GRATIS GALVANIZE E-BOOK AGILE AUDITING

Bepaalde situaties vragen om meer wendbaarheid. Bijvoorbeeld de uitdagingen rond COVID-19 in relatie tot bedrijfscontinuïteit. Tegelijkertijd worden auditors geacht te doen wat ze altijd doen en meer. Gevolg is meer druk om te presteren en een noodzaak om sneller te bewegen, om zo je organisatie te helpen nieuwe risico’s te beheersen.

Galvanize heeft een gratis e-book uitgegeven waarin de voordelen, de uitdagingen en de beste manieren voor agile auditing beschreven worden. Dit is inclusief de 10 stappen om jou te helpen met de overgang naar agile auditing. Als je je registreert via onderstaande button krijg je het e-book in je mail!

Vraag gratis e-book aan


PROCESS MINING WAT IS HET?

Process mining kan worden ingezet om het werkelijke verloop van processen op basis van data te visualiseren. Door middel van process mining kun je als bedrijf inzicht krijgen in verschillende risico’s en kansen die zich binnen de uitvoering van een proces manifesteren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan overslaan van bepaalde processtappen, het uitvoeren van stappen in onjuiste volgorde, maar ook het onnodig herhaaldelijk uitvoeren van stappen.

WEBINAR PROCESINZICHT FINANCE & OPERATIONAL EXCELLENCE

Susanne Slijkerman en Sanne van der Gulik hebben de afgelopen maanden de webinar ‘Procesinzichten voor Finance en Operational excellence’ een aantal keer verzorgd. De volgende gratis webinar is op donderdag 5 november van 11:00 tot 12:00 uur. Vrijblijvend inschrijven kan via onderstaande button!

Inschrijven voor gratis webinar

Heb je meerdere collega’s die interesse hebben, of zou je graag jouw hele team willen laten inspireren over de mogelijkheden die process mining biedt op het vlak van finance en operational excellence? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende gratis webinar voor jou en je collega’s op een moment dat het jullie goed uitkomt!


SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share