Upcoming webinars in februari 2021

Upcoming webinars

In 2020 hebben wij een reeks succesvolle webinars verzorgd rond o.a. HighBond GRC, procesverbetering voor finance en operational excellence met process mining en de nieuwste features in ACL Robotics (inclusief ACL15). Ook in 2021 verzorgen wij weer met regelmaat gratis webinars. Hierbij delen we onze kennis en laten we de mogelijkheden op het vlak van data-analyse, process mining en data-driven GRC zien. We hopen hiermee anderen op een laagdrempelige manier te kunnen blijven inspireren!

09 februari om 11u – Procesverbetering voor Finance en Operational Excellence

Zou je graag meer willen weten over de mogelijkheden van process mining met Minit op het vlak van Finance en Operational Excellence? In deze 1-uur durende webinar op 9 februari 2021 om 11:00 uur nemen Susanne Slijkerman van Suza Advies en Sanne van der Gulik van Coney Solutions je graag mee door de mogelijkheden en inzichten die process mining op dit vlak biedt.

11 februari om 15u – De mogelijkheden van AuditBond

AuditBond omvat alle facetten die je van een flexibele audit management oplossing verwacht: van planning, risk assessments en fieldwork tot analytics, issue management en reporting. Ontworpen om de efficiëntie te verhogen middels de ingebouwde best practices, automatisering en herhaalbaarheid binnen de gehele audit workflow. Altijd al eens vrijblijvend meer willen weten over de mogelijkheden van AuditBond? Neem dan deel aan de 1-uur durende webinar over AuditBond op 11 februari om 15:00 uur verzorgt door onze eigen HighBond specialisten.

Interesse in onze gratis webinars?

Schrijf je dan door middel van onderstaande knop vrijblijvend in.

 

 

Meer informatie?

Wil je te weten komen of Minit process mining of AuditBond (onderdeel van het HighBond software platform van Galvanize) voor jou de juiste oplossing is? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op en stel jouw vragen aan één van onze experts!

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share