Update Three Lines Model

The Institute of Internal Auditors Inc. heeft een update van het Three Lines of Defense model uitgebracht. Risk-based decision making gaat niet alleen over defensive moves, maar ook over het grijpen van kansen, het vergroten van waarde. De aanpassing naar het Three Lines model zorgt ervoor dat er veel meer ruimte is voor afstemming, samenwerking en het creëren van waarde voor de organisatie. Ook het nieuwe model geeft houvast in discussies rond interne beheersing. Het sluit uitstekend aan bij de opzet en werking van het HighBond platform.

 

Het afstemmen en samenwerken tussen de verschillende functies ondersteunt HighBond volledig. Wanneer input vanuit de 2e lijnscontroles wordt vastgelegd in HighBond, is het voor een internal auditor eenvoudig inzichtelijk waar de focus voor de audit op zou moeten liggen. Op deze manier kan zowel de waarde voor de organisatie worden beschermd als vergroot.

 

HighBond helpt auditors snel inzicht te krijgen en zekerheid te geven op basis van (alle) data!

 

Meer weten over HighBond? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share