Nieuwsbrief mei 2021

Nieuwsbrief mei 2021

De Coney Solutions nieuwsbrief van mei 2021.

NIEUWS GALVANIZE OVERGENOMEN DOOR DILIGENT

In februari is bekend gemaakt dat Diligent Corporation een overeenkomst heeft getekend voor de overname van Galvanize. Deze overname is in mei geëffectueerd. Samen zijn Galvanize en Diligent de grootste SaaS GRC leverancier ter wereld. Deze overname brengt twee GRC-leiders samen. Wij zien deze samenvoeging als een kans om onze GRC-oplossing naar de boardroom te brengen.

Wat betekent dit voor jou?
Op korte termijn verandert er niets. Het spreekt voor zich dat wij onze klanten blijven ondersteunen. Heb je vragen over de overname van Galvanize door Diligent? Wil je meer weten over welke mogelijke kansen dit voor jouw organisatie met zich meebrengt? Neem dan gerust contact met ons op, wij denken graag met je mee.


CODE SNIPPET 01 – LOOP-SCRIPT

Zoals in de vorige nieuwsbrief benoemd delen we vanaf nu in iedere nieuwsbrief een stukje uit onze trukendoos onder de noemer Code Snippet! Denk aan concrete oplossingen voor dagelijkse uitdagingen die je tegenkomt wanneer je met data aan de slag bent.

Deze keer delen we graag een truk van onze senior data-analist Bart: Het betreft een standaard en goed gedocumenteerd ACL loop-script. Hiermee kunnen meerdere bestanden met dezelfde structuur worden inlezen tot één groot bestand.


Conify logo
CONTROL, COMPLY, INNOVATE

In de vorige nieuwsbrief noemden we het al en binnenkort gaan we live! Vrijdag 21 mei lanceren we onze Conify website. Met Conify focussen we op data-driven GRC met de producten met Galvanize en control monitoring door middel van process mining.

Over Conify: ‘Transparantie is de sleutel tot duurzaam succes. Daarom helpen wij organisaties op betrouwbare wijze te rapporteren over het behalen van doelen en het voldoen aan regelgeving. Dit doen we door technologie en data op de juiste wijze in te zetten waardoor risico’s beter gemonitord worden en de organisatie kan groeien.’

Houd onze socialmediakanalen in de gaten om up to date te blijven.


HighPoint GRC event

GALVANIZE HIGHPOINT: VIRTUEEL GRC-EVENT OP 9-10 JUNI

De man die Bernie Madoff ten val bracht, Harry Markopolos, is de keynote speaker van het meest besproken governance, risk en compliance (GRC) evenement van het jaar, gehost door Galvanize. HighPoint is het toonaangevende GRC evenement vol informatieve en actiegerichte GRC stories, technologische innovaties en inzichten van top experts uit de branche. Dit jaar bestaat het evenement uit actuele en inspirerende keynotes, diepgaande workshops en breakout sessies die allemaal gericht zijn op het delen van de laatste GRC trends.

WIN EEN GRATIS TOEGANGSKAART

Hoe kun je winnen?
• Schrijf je in voor de Conify nieuwsbrief – De eerste 3 inschrijvers krijgen een gratis ticket.
• Volg Conify op LinkedIn en herplaats voor 21 mei een van onze HighPointposts met de hashtag #HighPointbyConify – We verdelen 3 tickets onder de deelnemers aan deze actie.

Meer lezen, niet gewonnen of liever zelf inschrijven? Klik hier


RPA ingewikkeld? Oordeel zelf...
BLOG RPA INGEWIKKELD? OORDEEL ZELF …

Dagelijks schakelen we met auditors, vooral van internal audit afdelingen. Net zo vaak gaan we de dialoog aan met controllers. En laten we de risk managers en security officers niet vergeten. Zij die werken in het domein van procesbeheersing. En zij lopen in hun werkomgeving vroeg of laat allemaal tegen de kreet RPA aan.


ACADEMY ACL ROBOTICS BASICS TRAINING

Voor onze ACL Robotics Basics classroom training op 14 en 15 juni zijn nog plaatsen beschikbaar!
Leer in twee dagen de basics van ACL Robotics. ACL Robotics is speciaal ontworpen om audit, risk en compliance professionals te ondersteunen met het snel en gemakkelijk analyseren van (grote hoeveelheden) data. Tijdens de training ga je vooral aan de slag met het importeren, prepareren en analyseren van data. We nemen je kort mee door de mogelijkheden om resultaten te visualiseren door middel van storyboards.

Deelnemen? Schrijf je dan in via onderstaande button, voor meer informatie bekijk onze website of neem vrijblijvend contact op.


Vacatures
VACATURES JOIN OUR TEAM!

Kom jij ons leuke team versterken? Op dit moment hebben we bij Coney Solutions de volgende vacatures openstaan:

Consultant Data-Analyse
GRC Consultant

Staat jouw droomvacature hier op dit moment niet tussen, maar denk jij dat je een goede bijdrage zou kunnen leveren aan ons team? Stuur dan gerust jouw motivatiebrief en CV als open sollicitatie.

SCHRIJF JE IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top
0 Shares
Share
Tweet
Share