Vacature data-analyse consultant

Voor de uitbreiding van ons leuke Coney Solutions team hebben wij op dit moment een vacature voor een Consultant Data-Analyse. Come join us!

Waarom werken bij Coney Solutions?

Je maakt deel uit van een relatief klein, maar betrokken team waarin iedereen samenwerkt om voor onze klanten het beste resultaat te behalen. Iedereen voegt iets toe aan het team, we zijn complementair aan elkaar en open naar elkaar. Onze data-driven oplossingen, gecombineerd met onze kennis van het domein en aanpak gebaseerd op jarenlange ervaring maakt dat wij onze klanten kunnen helpen slimmer, beter en/of efficiënter te werken.

Wie zijn wij?

Coney Solutions is reseller binnen de Benelux van het HighBond platform van Diligent (voorheen Galvanize) Minit process mining en Data360® Analyze van Precisely (voorheen Infogix). Daarnaast ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij advanced analytics en process mining opdrachten, risk & control management en audit management. Ten laatste trainen wij zowel professionals als studenten in het gebruik van onze tools, maar ook inspireren we graag en delen onze mindset! Data-driven in control zijn is de rode draad door onze software, services en trainingen.

Wij hebben een kantoor in de Suikersilo in Halfweg (naast Amsterdam), maar werken op dit moment voornamelijk vanuit huis. Daarnaast zijn we normaliter regelmatig bij onze klanten te vinden. Onze klanten bevinden zich met name in en rond de randstad.

Het Coney Solutions team bestaat momenteel uit circa 10 personen. Onze data-analyse- en process mining specialisten werken op uiteenlopende opdrachten voor banken, verzekeraars, opleidingsinstellingen, gemeenten, etc. Voornamelijk binnen de domeinen finance, internal control en operational excellence. Bij deze opdrachten maken zij gebruik van de tools die wij verkopen of de tools die de klant in huis heeft, onze kennis gebruiken we om de klant te ondersteunen door middel van een data-driven aanpak op het vraagstuk dat speelt.

 

Je kunt natuulijk ook altijd vrijblijvend contact met ons opnemen bij vragen!

Coney Solutions

Meer inzichten uit jouw data of zelf met data-analyse of process mining aan de slag? Wij leveren Advanced Analytics ondersteuning, software en training.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven
0 Shares
Share
Tweet
Share